Tillsammans bygger vi starka varumärken

Vi står stadigt på fyra ben och har tillgång till massor av kunskap och kreativ kraft inhouse.

Till vårt showroom

Film

Du har säkert redan sett en del av det vi gjort – i soffan framför tv:n eller i flödet där du brukar hålla till på sociala medier. Bacill producerar reklamfilmer, informationsfilmer och andra rörliga alster. Uppdragen är varierande, från storskaliga inspelningar med kompletta filmteam till enklare animeringar.

Ljud

I vår ljudstudio skapar vi ljud till våra kampanjer. Men vi blir även anlitade av kollegor i branschen som tycker att det här med ljud är en viktig grej. Vi gör bland annat ljudsättningar för reklamfilmer, olika typer av musikkompositioner och radiospotar. Vår erfarenhet när det gäller just radioreklam är lång. Vi var exempelvis med när den kommersiella radion drog igång och de första reklamspotarna sändes ut över Sverige. Vi är med nu också. Läs mer här om ljudproduktion.

Grafisk design

Det handlar om så mycket. Det handlar om att berätta vem du är. Att förmedla det du vill. Att bli valbar. Att skapa intryck och avtryck. Att bli igenkänd och ihågkommen. Behöver vi nämna att det grafiska uttrycket är viktigt? Bacill hjälper dig att forma den grafiska identiteten. Vi kan även ta fram presentationsmaterial i alla dess former, digitalt eller i tryck.

Digitalt

Framtiden är en vacker och spännande plats. Titt som tätt är vi där tillsammans med våra kunder i vår digitala verksamhet. Vi utvecklar webbplatser, appar, verksamhetsnära system och producerar kampanjer för digital marknadsföring. Vårt digitala team har många års erfarenhet av både UX och utveckling av komplexa webbaserade lösningar. Och de älskar att gå hand i hand med kunderna.

Sociala medier

En stor del av det vi producerar visas i sociala medier. Därför är det helt naturligt att vi även hjälper våra kunder med kampanjhanteringen. Vi är med dig med hela vägen – från strategi och målgruppsanalys till uppföljning och rapportering. När det gäller SoMe är det faktiskt möjligt att åstadkomma mycket med små medel. I det sammanhanget vågar vi påstå att vi är rätt duktiga på att optimera våra kunders kampanjer för att de ska få bästa möjliga utfall. Testa oss gärna!